Новоизбраният кмет на община Пазарджик Петър Куленски се срещна с ръководството и състезателите на волейболния тим на Хебър. Още преди два дни в интервю пред в. „Труд“ градоначалникът каза:
„Спортът е важна част от обществения живот на Пазарджик. Като човек, който спортува активно и организирано от близо 30 години, аз ще положа всички усилия да продължим линията на развитието му. В своята програма сме заложили повече инвестиции в детско-юношеските школи и масовия спорт, които трябва да бъдат приоритизирани. Това по никакъв начин няма да е за сметка на професионалните клубове, които се утвърдиха като едни от най-успешните в своята област. Там общината ще запази своите ангажименти.“
Ето как обобщава и днешната си среща: 
„Днес проведох среща със състезателите и спортно-техническото ръководство на волейболния Хебър. Опровергах редица от спекулациите за бъдещето на отбора, които недоброжелатели се опитват да ни пришият. За нас беше неприятно да научим, че финансовото състояние на клуба не е никак добро. Независимо от това ще работим да бъдат осигурени средства и Хебър да продължи да се бори единствено и само за първото място! Както заслужава.“ – съобщи новоизбраният кмет на Пазарджик Петър Куленски.
Утре Хебър се изправя срещу Левски в сблъсък от 4-ти кръг на efbet Супер Волей!  Очакваме всички фенове от 19:30 ч. в спортна зала “Васил Левски”, призоваха от клуба.