През изминалите почивни дни в столичната зала “ Европа” се проведе Държавното-отборно първенство по бадминтон – мъже и жени смесени отбори-финал.

Участие взеха 16-те най-добри отбора в България, разпределени по четири отбора в четири групи.
Бадминтон-скуош клуб Пазарджик завърши като Държавен шампион на мъже и жени смесени отбори. Бадминтон-скуош клуб Пазарджик игра в една група с “Арда” Кърджали, “ НСА” София и “Победа” Дупница.

В групата победиха Кърджали с 4:1 срещи, Дупница с 5:0 и “НСА” София с 5:0 срещи.Така пазарджишките спортисти станаха първи в групата и заедно с другите три победители от другите три групи се класираха за финалната четворка. Там на полуфинал играха с “Левски” София, които победиха с 3:1 срещи и се класираха за финала с “Виктори” София, които в другия полуфинал победиха отбора на Хасково с 3:0 срещи.

На финала нашите разгромиха “Виктори” София с 3:1 срещи и грабнаха купата. Като шампиони на България получават правото да представляват страната за купа на Шампионите през 2024 г. Отборът бе в състав: Стефани Стоева, Габриела Стоева, Гергана Павлова, Рая Пашова, Стефан Гърев, Илиян Янков, Илиян Стоилов, Антон Каисти.