Фейсбук групата „Справедливост за Ангел“ инициира благотворителна кампания „Мече с кауза“ в негова памет.
„Два месеца без нашето Ангелче. Дели ни едно небе. Той е там, а ние тук. Злото ни раздели, защото успя да победи. Смазани сме и различни. Но очите и сърцата ни остават широко отворени за невидимото. Очите и сърцата ни са отворени за добрини. Защото само ако сме добри и хората покрай нас са добри, то само тогава ще може да живеем в по-добър свят.
За да бъдем по-добри, трябва да учим децата на доброта, да създаваме доброта и да раздаваме доброта. Предстоят най-светлите празници в годината. Нека отворим сърцата и душите си за доброта. Нека носим спомена за едно добро Ангелче.
„Мече с кауза“ е благотворителната кампания, която стартират близките и приятелите на Ангел Здравков. Тя ще продължи до 29 декември и е посветена на едно момче, което тази Коледа ще ни гледа от небето, а ние ще пазим спомените за него в сърцето. В кампанията може да се включи всеки, който иска да е съпричастен към едно добро дело. Подкрепете кампанията „Мече с кауза“ и зарадвайте ваш близък човек със специално пухкаво мече.
Хавлиените мечета са малки и големи. Те са изработени с много любов от една майка с много тъжно, но безкрайно добро сърце. Михаела Здравкова иска да изпрати чрез своите мечета на всеки, който се нуждае искрица топлина, уют и добрина.
Малките мечета ще се продават на цена от 6 лв.
Големите мечета са на цена от 10 лв.
Всяко мече за подарък е грижливо опаковано и ще пътува с малка картичка с послание за доброто. Безплатна доставка в рамките на град Пазарджик.Подкрепата на добра кауза не е трудно, а е зареждащо и добър пример.
Събраните средства от продажбата на мечетата ще бъдат използвани за закупуване на подаръци за деца, които няма да получат майчина обич и прегръдка, дори и на Коледа.
Вярваме, че „Мече с кауза“ ще обедини много приятели на доброто.
Нека бъдем добри! Нека доброто побеждава!