Пресцентър ОДМВР-Пазарджик    

Полицията предприема мерки за охраната на футболната среща между отборите на Хебър – Пазарджик и Левски-София.

Тя ще се проведе на 6 декември /сряда/ на стадион „Георги Бенковски” в гр.Пазарджик, а началото на мача е обявен за 14.30ч. Припомняме на почитателите на футбола, че преди да бъдат допускани ще преминават през щателна полицейска проверка за носене на забранени и опасни предмети. Съветваме всички граждани да носят със себе си документи за самоличност, а непълнолетните да бъдат с придружител и попълнена декларация.

Предвидени са места за паркиране на феновете на гостите, както и за привържениците на отбора-домакин, като с най-голям капацитет за феновете на домакините е паркинга пред входа на парк „Стадиона” откъм улица „Стоян Ангелов” /бившия автопазар/.

В охраната на мероприятието са ангажирани сили и средства от всички структурни звена на Областна дирекция на МВР-Пазарджик, в това число жандармерия и „Специализирани полицейски сили”. Призоваваме гражданите да спазват стриктно указанията на органите на реда и пожелаваме на всички футболната среща да се превърне в празник за жителите и гостите на областния град.