Третият ден от дарителската кампания на ФК Хебър донесе поредните добри новини за клуба. С голяма лепта се отчете един от най-сериозните работодатели в  областта – фирмата „Ариете БГ“ ЕООД, който е превел по сметката на клуба сумата от  22 000 лв. Голям жест за Хебър е направил и строителният предприемач Валентин Василев – Валдани.

Той е дарил по сметката на хебърци 5 000 лв. Продължават и даренията на феновете на „зелените“, които
използват различните канали за финансиране – банков път, чрез системата на „Изи пей“ или в брой посредством
администрацията на стадион „Георги Бенковски“.
Вълната от съпричастие по стартиралата преди  дни дарителска кампания за ФК Хебър продължава с добри новини. Верни фенове на клуба от Пазарджик, региона, през Чепеларе, София и дори от чужбина, даряват средства според моментните си възможности.

Вчера своята подкрепа по категоричен начин засвидетелства общинският съветник Атанас Шопов, който в лично качество депозира 5 000 лева по сметката на футболния клуб. Шопов е рожба на детско-юношеската школа на ФК Хебър, не пропуска нито един домакински мач на клуба и видимо более с проблемите на отбора.

Строителният предприемат Георги Томов също удари сериозно рамо на ФК Хебър. На връх Никулден той е превел по сметката на клуба 24 000 лв. под формата на дарение от фирмата си „Томов трейд“ ЕООД. Преди него с 10 000 превод се отчете и бившият член на УС на Хебър Румен Димитров. Бизнесменът направи дарението си в лично качество.

„Благодарим от сърце на всеки един дарител на Хебър, независимо от сумата, която е отделил за нашата обща кауза. В края на кампанията ще публикуваме имената на всеки, който е съгласен, като наред с това ще направим отчет за всеки похарчен лев по нея“, съобщи председателят на Сдружението с нестопанска цел Хебър 1918 Елизар Спасов.