Момичетата от представителен танцов състав ,,Албена“ дебютираха със своя ръководител Виктория Михайлова в 19 Международен танцов фестивал ,,Вълшебен свят” в Хасково. Конкурсът, който е един от най-мащабните и елитни танцови конкурса в страната се проведе от 19 до 21 април с участието на над 300 елитни танцови клуба и 2000 участника.

„Албенките“ се представиха в направленията танцово шоу, lyrical и мюзикал с две възрастови групи.

Престижно международно жури отличи хореографията на Виктория Михайлова и изпълнението на нейните възпитанички с Първо място за танца „Един топъл следобед в Рим“ /мюзикъл/ за възрастова група до 11 години; Първо място за танца „Дишай дълбоко“ /диско, поп и денс/ и две втори места за танците „Среднощна забава“/ Боливууд/ и „Проблем на летището“ /show dance/ за възрастовата група от 12-19 години.

,,Изключително сме щастливи ,продължаваме да се трудим и се радваме ,че успяхме да представим подобаващо гр. Пазарджик . Благодарим на всички талантливи деца, подкрепата на родителите и Младежки дом! Устремени напред се надяваме да радваме всички с нови постижения.“ – споделя ръководителката на състава Виктория Михайлова

Конкурсът „Вълшебен свят“, Хасково е признат от световната артистична танцова федерация  (WADF) и предлага стипендии за професионално развитие. Мащабите му са наистина огромни, а провеждането му се случва на две сцени едновременно от сутрин до вечер оценявано от чуждестранно и българско жури.