Президентът на Хебър, Александър Иванов, направи изявление в официалните канали на отбора преди старта на волейболния сезон в България. Той подкани всички потенциални партньори, бизнеси, фирми и институции да застанат до Хебър в битка за стабилизирането на клуба и създаването на един устойчив модел, който да дава реален шанс на младите волейболисти от школата! Ето и пълния текст: 

Скъпи приятели!

Със задоволство бихме искали да ви информираме, че Хебър успешно премина процеса на лицензиране и получи право да участва в най-високото ниво на волейбола в България!

По този начин даваме зелена светлина на всички потенциални партньори, бизнеси, фирми и институции да застанат до нас в битка за стабилизирането на клуба и създаването на един устойчив модел, който да дава реален шанс на младите ни волейболисти!

След сътресенията в края на миналата година заедно успяхме да спасим мястото на Хебър. Благодарности на всички, които ни подкрепиха и повярваха в идеята и каузата на Хебър. След края на сезона запазихме своеобразна тишина, в което време свършихме изключително много работа, която да заздрави основите на клуба.

Сега е време за по-голямата и по-важна крачка! Нека се обединим и заедно да дадем възможност младите състезатели на Хебър да играят мъжки волейбол на конкуретно ниво!

– Александър Иванов