Пазарджиклията Пламен Богданов влезе в къщата на Биг Брадър. Той е бивш футболист, а в момента се занимава с фитнес. Той е един от първите дванадесет обитатели на къщата, чийто багаж бе унищожен по волята на един от съквартирантите определен като Биг Бос на къщата. Според думите на Пламен той се е отказал доброволно от футбола, защото бил отвратен от мръсните игри, които се осъществяват в момента в българския шампионат.

17plamen317plamen217plamen1

В Къщата съквартирантите ще споделят какво ги вълнува, докато седят върху мендери, застлани с традиционни български одеала и черги. Кухнята е на двора, а гозбите ще се варят в казан. За целта организаторите са им осигурили и дърва за огрев.

Най-голямата изненада в натуралния интериор е банята – тя е на двора, а импровизирания „бойлер” представлява варел с вода. Отоплението на водата ще зависи от климатичните особености на времето.

В екстремните условия на тази селска идилия ще се плетат основните интриги и изпитания за съквартирантите. Къщата ще бъде обитавана от седем супер мацки, сред които една ромка и една майка на 5 деца – всичките доста надарени. Компания ще им правят 7 заможни и преуспели нашенци.
18plamen

Ето какво казва самият Пламен за себе си – тук