Йорданка ИГНАТОВА, астролог

03%d0%b9%d0%be%d1%80%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d0%ba%d0%b0

Всяка от кандидатстващите двойки за президент и вицепрезидент имат своите качества в една или друга насока.

На първия тур в неделя 6-ти Ноември 2016 година няма да има избран Президент, защото гласовете на гласоподавателите ще бъдат разпръснати и няма да има необходимият процент за избор. Кой има повече, кой по-малко от кандидатите, не е толкова важно. Предпочитания ще има към Цецка Цачева заради партия ГЕРБ, ген.Румен Радев заради военният пост който е заемал и електората от малките населени места, доста интелектуалци,военни и възрастното население.

Красимир Каракачанов – заради предизборната си политика в защита на най-бедното население в България и въпросът за имигрантите. Ивайло Калфин – хората са доволни от работата му като министър на външните работи и министър на труда и социалната политика. Татяна Дончева като бивш прокурор и адвокат, но и председател на „ Движение 21“ и т.н. Всеки привлича определен електорат според предизборната си платформа и работата с която се е доказал до този момент.

Тук няма да разработвам на всеки по отделно астрологичните карти, защото нямат в този момент астрологични данни за бъдат избрани. За г-жа Цецка Цачева писах,че тя ще бъде грешка на ГЕРБ, защото хората ще гласуват за партията, а не за личността Цецка Цачева. На нея не й е дадено да бъде президент независимо от желанието ни да имаме на ръководен пост жена. Тя си има своите достойнства и качества, но няма да бъде избрана на вторият тур.

ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРАИЯ ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАН ген. РУМЕН РАДЕВ.

В неговата астрологична карта Слънцето / в знака Близнаци / заема високо място и е в много добър аспект с планетата Сатурн, която се свързва с кариерата и заемане на висок административен пост, както и с МС / най-високата точка на хороскопа / Ще кажете, но той е бил военен – да, Сатурн се явява като сек в знака на Водолея в шести дом от социалните домове,от хороскопа/ работата /и това е предопределило авиацията и генералският пост, а по-късните години президентски / ръководен обществен / пост. Работлив – планетата на действието Марс е в знака Дева, но там са Плутон и Уран. Интелигентен – преобладават въздушните знаци в хороскопа – комуникативен, но и доста прецизен и изпълнителен в работата си / почти до крайност /.Знае кога да рискува и кога да изчаква. В прогресивният хороскоп / предвижване на планетите ден за година / прогресивното Слънце е в знака Лъв и е в добър аспект с рождените Луна и Юпитер.

Знаем, че Лъвът е царят и се свързва с най-високите постове, а планетата Юпитер дава подкрепата за издигането, както Луната с подкрепа от хората. Но прогресивната Луна е в седми дом и трета фаза, когато хората сменят работата си.

В седми дом – домът на патньорството, а той влиза в партньорство с БСП. Прогресивната Луна е в напрегнат аспект с рожденото му слънце и това изисква действие и много контакти с хората за да гласуват за него, а не по партийна линия. В годишният му хороскоп имаме планетата Уран в10-ти дом / най-високата част на хороскопа / който се свързва с промяна на кариерата. Луната пък е в 4-ти дом – смяна на месоживеенето. Уран от своя страна е в добър аспект със Слънцето и Сатурн от рождената му карта. Уран дава заемането на висок ръководен пост.

От наталният / рожден / хороскоп трябва да отстоява самостоятелността си независимо от подкепата на БСП, както и суверинитета на България независимо от пристрастията си към някои страни. Планетата Уран се свързва със свободата. А тя в неговият хороскоп играе важна роля – да отстоява позициите на България и българите.

Хората ще гласуват за неговите постижения и авторитет, а така ще привече доста хора от другите партии. Това е видно от дневната карта / в деня на гласуването / на 13-ти Ноември 2016г, докато за Цецка Цачева ще гласуват заради партията ГЕРБ и поради това ще има минимална разлика между двамата.