С нов треньор и четирима нови състезатели започна днес зимната си подготовка футболният тим на Хебър. На първото за 2017-та година занимание се явиха 15 футболисти, които проведоха тренировка под ръководството на Танчо Калпаков и неговите помощници Здравко Лазаров и Стефан Стойчев.

img_7093

 

Новите имена в отбора засега са братята Стефан и Ангел Лачови, които идват от Ботев(Ихтиман), но са кадри на Хебър, Димитър Стоянов – Кежман(Свобода-Пещера), който също е юноша на пазарджишкия тим и вратарят Димитър Димитров от Пловдив, който е бивш състезател на Марица(Пд), Гигант(Съединение) и Ботев(Гълъбово).

img_7109

 

img_7102

Последният започна подготовка с Хебър през лятото и пази в контролата с Кириана, след което отпадна от състава заради планирана операция. Вече възстановен на 100 %-та Митко ще се включи на пълни обороти в заниманията на хебърци.

 

При пазарджиклии остава нападателят Александър Димитров, който беше пред трансфер в Свобода. Той не тренира днес заради грип, но се е разбрал с ръководството да остане на стадион „Бенковски” до проелтта. За Хебър през втория дял на шампионата ще играе и Николай Николов – Хълк от досегашният тим.

На днешното занимания бяха забелязани още вратарят Петър Стоичков, Спас Милушев, Красимир Здравков, Димитър Дечев, Георги Георгиев и Иван Андреев. Както вече писахме от Хебър по решение на ръковдоството отпадат бившият халф на Ботев(Пд) и ЦСКА Николай Манчев, който е вече в Свобода(Пещера), Тодор Колев, Ахмет Хикмет, Никола Димитров и Кристиан Иванов – Татрата. С Хебър подготовка не започна и вратарят Иван Аврамов, което означава, че почти сигурно той ще си търси на друго място късмета през пролетта. До края на седмицата хебърци ще тренират едноразово, а от понеделник ще започнат да се готвят с двуразови занимания.