Йорданка Игнатова, астролог
ВЪПРОС:
Къде е изчезналият съпруг на убитата жена от Пещера?
Въпросът е зададен на 03-09-2017 година в 12,45 часа, София
ОТГОВОР:
За целта се използва хорарна астрология, т.е. съставя се карта по часа,  в който е зададен въпросът. Или това е рождената карта на самият въпрос.
От самата астрологична карта се вижда, че съпругът Георги Генов е убиецът на Катя Генова, след свада в заведение на път/ улица, на централно място, видимо от хората.
Тя е искала да се премести в родният си град и вероятно да започне там работа в последствие. Той в момента е в България с тенденция да изчезне в чужбина. Укрива се с помощта на познат-приятел. Притежава известна сума пари, а може и да разчита на заложни къщи, чрез нечие сътрудничество. Трудно би могъл да напусне България в този момент.
Възможно е да се опита да се свърже с някой от семейството си. Не е много далеч от дома си, но е извън границите на местоживеенето. Слабото му място са финансовите възможности в момента и децата.
Търсенето в началото е затруднено, но връзката – финанси, деца, близки ще дадат насока. След убийството на съпругата си, той веднага се е укрил. Сам няма да се предаде. В астрологичната карта преобладава огненият елемент и това означава, че е на средно високо място, гористо, скалисто, може и курортно, където има вили – паркове, във възможно най-високата част на сграда, в радиус около 20 км. от местопрестъплението, Южна България в североизточна посока.
Минимум време за намиране е 15/20 дни, а максимум до 3 месеца – в противен случай има тенденция да изчезне в чужбина и времето да се удължи. Но рано или късно ще бъде хванат от полицията.