Двама са загиналите при станалата снощи тежка катастрофа на пътя между селата Братаница и Ветрен дол. Сигнал за нея е получен  малко преди 18.00ч. и незабавно към мястото са били изпратени екипи на сектор „Пътна полиция“, РУ-Септември, аварийно-спасителен автомобил на пожарната и линейки на „Спешна помощ“.

Пристигайки на мястото униформените установили, че 18-годишният водач Олег Ч. от Пазарджик е загубил управлението над лек автомобил „БМВ“. Леката кола се е завъртяла,  напуснала е пътното платно и е последвал тежък удар в крайпътно дърво. В резултат на това са починали возещият се до шофьора негов съгражданин Наско Ч.- 18г., а малко по-късно в болницата и пътуващата на задната седалка Нина И.- 22г.  Водачът е настанен за наблюдение в МБАЛ-Пазарджик. На мястото е извършен оглед от дежурна група при РУ-Септември. Взети са кръвни проби за лабораторен анализ, води се дознание.

Ето кои са били в автомобила- ТУК

Загиналите са младоженците Наско и Нина, които са вдигнали сватба в края на август тази година. Изказваме съболезнования на семействата им.

30роми2