Къде е това място?

Най-голямото удоволствие от яденето е вкусът на храната. И, ако ти държиш на това, твоето място в Пазарджик е Burger Chef .

10бъргър

Сега ще ти споделя, защо смятам така. Мястото, където ще намериш това вълшебство е много достъпно. Заведението се намира в сърцето на града, на ул. „Цар Иван Шишман“ 30 и за да се сетиш по-бързо – до „Ескейп“-а.

Точно на ъгълчето, а когато прекрачиш прага, ще влезеш в твоя вкусен и уютен свят.

11заведение-ко

Заведението несъмнено ще ти хареса, ако си модерен и млад градски човек. И като казвам несъмнено, имам предвид това, че тук месото е месо, хлебчето се топи в устата, майонезата е майонеза, зеленчуците са пресни, сосовете се приговят на място. Мисля, че другото важно нещо е времето, за което ще получиш своя сандвич.

Когато си гладен, търпението не е най-добрата ти черта, нали?

Тук няма да чакаш повече от пет минути, за да се насладиш на храната. Тъкмо ще можеш да избереш и качествена безалкохолна напитки.

В случай, че си у вас и нямаш време, да се разходиш до Burger Chef, защото: играеш, подготвяш се за изпит, гледаш филм, четеш любимата си книга, на работа си или просто те мързи. Ами, обади се на: 0988320746.

Бургерите ще дойдат сами при теб. Шегувам се. Ще ти ги доставят, защото заведението предлага и тази експресна услуга.

11заведение1

И за да не си помислиш, че капризните няма да бъдат задоволени, Burger Chef е твоето място, ако ти се хапва гофрета, гирос, тортиля, пържени картофки или свежа салата. Също така диетична серия пълнозърнести тортили и порция КОНСКО за спортисти…

Нали вече ти казах номера: 0988320746Действай.

Освен това, всичко от менюто, може да се поръча ONLINE на www.bgmenu.com

Всеки ден от 11:00 до 20:00.
Бърза и евтина доставка за целия град.

11заведение-корица

 

* Това е първият материал от серия текстове, с които ще се постараем да ви покажем местата в града, където можете да получите качествена храна и напитки.

Спомнете си още: Прекрасното Зелено – ТУК