* Снимка: Архив

Анна Георгиева, треньор

При изключително голям успех премина за СК”Шампион” поредният  старт по модерен петобой, който се проведе през уикенда в Пазарджик. Състезанието беше за възрасти под 13 годишни, които се състезаваха на плуване 100 метра свободен стил и бягане 800 метра. Индивидуално на първо и второ място при момчетата се класираха Георги Йорданов и Александър Тодоров с отлични времена на плуване и бягане.

19плуване1

В компания с две години по-малките Георги Илиев и Томас Григоров отборът на СК”Шампион” стъпи на най-високото шампионско 1 място. Отлично се представиха и момчетата ни от 2 и 3 отбор,които се класираха на 5,7 и 10 място от 15 отбора. Не се посрамиха и малките ни момичета,които отборно се класираха на  2 място и грабнаха сребърните медали в състав Любов Чалъкова, Теодора Маринова, Рая Христоскова и Ивайла Цветкова.

19шампион

Втори отбор момичета се класира на 5 място. В два дни преминаха стартовете  на състезателите под  17 години с дисциплини плуване на 200 метра и комбинирана дисциплина бягане 3 по 800 метра с 3 стрелби. Клубът взе участие с 3 отбора момичета и 2 отбора момчета, общо 17 състезатели. Индивидуално сребърни отличия спечелиха Виктория Стойнова и Любомир Германов, които дадоха сериозна заявка за успешна спортна кариера.

19шампион1

С отлични резултати се поздравиха учениците на Спортното училище Ангел Франгов с 5 място, Емил Грозданов с 9 място, Радослав Христов с 15 място, Георги Рангелов с 24 място. В отборното класиране шампионите окупираха всички 2 и 3 места и спечелиха общо 4 купи от 6 възможни – Любомир Германов, Ангел Франгов и Христо Георгиев на 2 място, Емил Грозданов, Радослав Христов и Есат Динч на 3 място.

19шампион-петобой

В отборното класиране при момичетата ни отборите ни се подредиха на второ, трето и четвърто място-Виктория Стойнова, Михаела Зонова и Никол Бечева на второ, а Цветелина Начева, Йоана Бабачева и Динч на трето място.

19плуване