* На снимката Невена Николова

Пазарджиклийката Невена Николова създаде впечатляваща рокла за британската актриса Елизабет Хърли. Звездата от „Остин Пауърс“ избра облекло на Невена за специален повод – парти по случай рождения ден на Дейвид Фърниш, който е дългогодишният партньор на сър Елтън Джон. 53-годишната красавица станала фен на моделите на Николова, след като видяла своя близка приятелка в един от тях. Невена подбира различни от обичайните за звездата рокли с V-образна кройка в горната част. Актрисата се спира на ансамбъл от черна блуза, златно-черна бродирана полa и богато бродиран колан, всичко в изящна комбинация от дантела и тюл.

18елизабет1

Елизабет Хърли не пропусна да се похвали с новата си визия в Инстаграм, като качи там снимка с именития рожденик.

Невена Николова е завършила пазарджишката езикова гимназия „Б.Брехт“ с английски език, а след това учи Скандинавска филология, знае четири езика и се занимава основно с мода от 2001 г., когато създава своята собствена марка NEVENA.

Тя е любим дизайнер на тоалетите на множество видни британки, а в страната ни най-известната почитателка на дрехите създадени от Невена е съпругата на президента – Десислава Радева.

Родната моделиерка, която притежава бутик на Острова, следва линията на консервативния шик в тоалетите, шити за първата ни дама, създавайки истински шедьоври.