Група „Три Плюс“ е сътворила наистина запомнящо се парче, което ще ви накара да си го тананикате, защото е ритмично, защото е много запомнящо се. Понесло се е като пролетен вятър, който ще ви отведе направо на плажа. Нарича се „Влюбеният скитник“.

Очевидно е, че музата на автора на текста и музиката Димитър Стоименов е художничката Мария Баракова, защото нейна картина засега е корица на парчето в Ютюб, но съвсем скоро ще видим и клип на песента. В клипа ще бъдат инкрустирани и други творби на Мария.

Кой се крие зад „Три Плюс“?

Бас китара и вокал: Димитър Стоименов, китара и вокали: Асен Минчев, барабани: Йордан Василев, в същност това е първата половина на групата, условно казано „Три“, а в плюса е саксофонистът Илия Присадов, както и вокалът на Мария Баракова, текстът и музиката на „Влюбеният скитник“, както вече пояснихме са на Димитър Стоименов.

Всички музиканти са от Пазарджик, като са били обединени от идеята да създават авторска музика само на български. Занапред ни очакват още свежи парчета, в които ще чуваме гласа на музикални инструменти, неприсъстващи в основната тройка от китари и барабани. Възможно е да гостуват и други вокали, но все още проектът е в развитие.

Насладете се на „Влюбеният скитник“.