Прогнозите за всяка нова година ни помагат да оценим правилно своите възможности. В тази статия ще говорим и за прогнози за цялото човечество като цяло. Мнозина вече са се запознали с кариерния хороскоп, прогнозата за жените, източния хороскоп за 2022 г. Те са пълни с полезни съвети, но не предсказват бъдещето. Сега е моментът да получите експертно мнение за това как светът ще се промени през предстоящите дванадесет месеца.

Прогнозите на астролозите за 2022 г.

Като цяло астролозите смятат, че 2022 ще бъде съвсем обикновена година, но с някои изключително необичайни явления и инциденти. Всеки, който търси спокойствие и уют, ще може частично да постигне целта си. Тези, които се опитват значително да променят живота си, търсейки приключения и ярки емоции, ще трябва да помнят, че всичко се плаща. Особено важен ще бъде времевият интервал от 4 февруари до 29 април. По това време няма да има нито една ретроградна планета. По-добре е да посветите този период на най-важните въпроси в живота си. В никакъв случай не стойте без работа, ако искате да го промените към по-добро.

Нумерологични прогнози за 2022 г. 2022 г. е три двойки. 2 + 2 + 2 = 6.

Светът ще бъде управляван от Шестицата. От нумерологична гледна точка годината ще бъде изключително необичайна и балансирана, тъй като трите Двойки са идеално съчетани помежду си. Климатът ще продължи да се променя драстично, ще се появят нови проблеми, които изискват незабавна реакция. Очакват се информационни войни и клюки в най-висшите кръгове на обществото. Що се отнася до обикновените хора, далеч от властта, парите и политиката, те се очаква да бъдат относително спокойни.

Пророчествата за 2022 г.

Като цяло пророците са убедени, че през 2022 г. световната политическа ситуация ще стане по-остра и неразбираема. Някои съюзи ще се разпаднат, но ще бъдат създадени нови. Хората ще се доближат още повече до разбирането, че светът не трябва да се управлява от пари, а от любов. Ще трябва да достигнем ново духовно ниво.

Прогнозите на Нострадамус за 2022 г.

Нострадамус също е споменал малко за 2022 г. Неговите прогнози са за финанси. Той казва, че най-голямата сила ще рухне. Може би това трябва да се тълкува като срив на долара или еврото, или отслабване на Китай.

Освен това френският гадател казва, че по това време в Европа ще започнат силни природни бедствия. Всъщност те вече са започнали, така че или той е изчислил грешно датите, или Европа я очаква нещо по-ужасно от това, което се случи с природата през 2021 г.

Коронавирус през 2022 г.

Експертите смятат, че основният проблем на човечеството все още ще бъде пандемията. Най-вероятно вълнението и споровете около лекарството и ваксината само ще нарастват. Психолозите препоръчват в такива условия да не налагате мнението си на никого, за да не провокирате спорове и конфликти. Според прогнозите, коронавирусната инфекция не просто ще отстъпи, но човечеството ще може да овладее ситуацията и да намери решение на много проблеми, свързани с комфорта и търсенето на лекарство.