Уважаеми съграждани,
Мяра за човечност е да помогнем на пострадалите от страшното бедствие, сполетяло населените места около поречието на река Стряма. Жителите на общината са хора с добри сърца. Милосърдието за нас върви ръка за ръка с добротата. Нека покажем, че сме истински Човеци- такива, каквито сме замислени да бъдем!
Община Пещера се обръща с гореща молба за помощ към всички жители от Пещера, Радилово, К. Димитриево и с. Свети Константин.
Населените места от община Карлово – с. Богдан, с. Слатина, с. Каравелово, с. Войнягово, с. Столетово, с. Розино, с. Христо Даново и с. Дъбене имат нужда от нашата подкрепа!
Всеки, който желае да дари парични средства, може да го направи с SMS на номер 17 777 с текст DMS KARLOVO или на:
Желаещите да помогнат с парични средства на пострадалите от наводнението могат да направят това по следната банкова сметка:
IBAN: BG81FINV91508416025382
BIC FINVBGSF
ПИБ АД-КЛОН КАРЛОВО,УЛ.ГЕНЕРАЛ КАРЦОВ 6
Наименование на кодовете за вид плащане
Код за вид плащане :Дарения, помощи и други безвъзмездно получени суми от страната
Титуляр: Община Карлово 44 51 00
Нека покажем на нашите пострадали сънародници, че не са сами!
На 9 септември Община Пещера стартира акция за набиране на материални дарения в подкрепа на пострадалото население. Хуманитарната помощ за бедстващите ще включва дрехи, хигиенни материали, лични предпазни средства – предпазно облекло, маски, ръкавици, спално бельо, нови или много запазени топли завивки и одеяла. Дарения ще се събират до 20 септември във Физкултурния салон на училище „П.Р.Славейков“.
Дежурни телефони на община Карлово с денонощен режим на работа, на които фирми и организации, желаещи да дарят помощ и желаещи да се включат в доброволчески групи са: 0893 33 46 62 Люба Малешкова, 0899 16 06 29 – Деана Доралийска, 0894 47 17 81 – пресцентър община Карлово.
С УВАЖЕНИЕ,
КМЕТ НА ОБЩИНА ПЕЩЕРА
ЙОРДАН МЛАДЕНОВ