До петък предизборната ми програма ще бъде публикувана на сайта ми, каза днес по време на пресконференция кметът на Пазарджик – Тодор Попов. Нямам време да търся недостатъците на своите опоненти, които до момента са и твърде неясни. Ще ви представя основните пунктове на плана, който имам за следващия мандат и с помощта на хората до настъпването на есента ще го дообогатим. Това е и смисълът на фейсбук профила и страницата.

От мен няма да чуете нищо лошо за никой от останалите хора, както и при предишните два мандата полюсите са два – за Тодор Попов и против него. На хората, които харесват стореното от мен и екипа ми през последните осем години, аз отново подавам ръка. Останалите са в правото си да намерят нова алтернатива и да поискат да гласуват за друг. Аз благодаря и на тях, защото демокрацията не би била такава, ако хората нямаха свободен избор. За съжаление до момента аз не чух нищо конструктивно от останалите кандидат – кметове. Единственото, което ги занимава е какво имам, къде съм бил и т.н. Искаше ми се да науча повече за визията, която те имат и заради която искат да поемат управлението на града.

Битката ще бъде трудна и не особено лицеприятна, но аз съм подготвен за това.

Чака ни месец отпуска през август и от средата на септември, аз ще изляза в отпуск отново, за да реализирам своята предизборна кампания, подчерта Тодор Попов.