Млад мъж извършил хулиганства проява е задържан в ареста на полицейското управление в Пазарджик. Малко преди обед вчера непознат напускайки сградата на сектор „Пътна полиция” при ОДМВР-Пазарджик счупил с юмрук стъкло на прозорец от помещението за обслужване на граждани.

За случилото се незабавно бил подаден сигнал в РУ-Пазарджик и не след дълго екип на управлението и колегите им от „Пътна полиция” установили, че вандалът всъщност е пазарджиклията А.Б.- 25г.

В хода на разследването било установено, че малко по-рано на същия ден той отишъл пред гишето за обслужване на граждани с намерение да подмени свидетелството си за управление издадено му от чужда държава с българско.

Служителките му обяснили, че това може да стане, ако отговаря на определени условия. Този отговор не удовлетворил младия мъж и той афектиран си тръгнал. По пътя си ударил с ръка едно от стъклата и то се счупило.

Това възмутило освен служителите и присъстващите в помещението граждани. Заради неразумната си постъпка А.Б. не само не е успял да смени шофьорската си книжка, но и спрямо него е образувано бързо производство за хулиганство.