izbori1пс215

Имам пълно доверие на Найден Шопов и смятам, че от него ще излезе чудесен кмет, това каза днес в Пазарджик зам. председателката на парламентарната група на ГЕРБ в Народното събрание – Цвета Караянчева.

Тук съм, за да му окажа подкрепа и да декларирам, че той може да направи така, че Пазарджик да излезе от последните места на безработицата. Найден Шопов е отговорен човек, който изпълнява обещанията си и това ми дава основание да вярвам, че трябва да изберете бюлетина №6 в неделя, добави тя. Срамно е децата ви да отиват студенти и да не желаят сетне да се върнат тук. А не се връщат защото няма какво да правят в родния си град. Тук няма индустрия, да имате хубави паркчета, но те не носят принадена стойност. 

Призовавам ви да гласувате в неделя, за да не стигате до състоянието на моя роден град – Кърджали, където апатията на хората остави града в ръцете на ДПС. Сянката на тази партия се прокрадва и тук. Събудете се, доверие се печели лесно, но и лесно се губи. След четири години, ако не сте доволни от Найден, ще си вземето отново доверието, каза Караянчева. Призовавам ви да се събудите в Деня на будителите и да отидете да гласувате, само високата избирателна активност може да пребори корпоративния вот, направете така, че да има за какво да се връщат децата ви тук, завърши с апела си народната представителка.

Найден Шопов и благодари, като подчерта, че неговата канидатура е подкрепена от абсолютно всички останали претенденти и партиите им участвали в кметската надпревара. Той също призова към активност гражданите на Пазарджик, като ги подкани да изберат №6 на балотажа.