Чувате ли вече гласа на Коледните звънчета? Побързайте да зарадвате любимите си хора с подаръци, които са не само практични, а и качествени.

Ако търсите това, то несъмнено вашето място се намира на ул. „Хан Крум“ 13 в Пазарджик /високият блок срещу бившата Автогара/, където ви очакват предложенията на „Фаема – мод – Капитанова“.

20151221_115834

Това е магазинът, който ви е познат като „чорапената борса“, но там вие ще откриете неподозирани предложения за всеки член на вашето семейство. От най-малкия до най-големия.

20151221_114421

Бельо, пижамки, камизолки, блузки, клинове и още много изделия изработени от български памук, с изключително качество и още по-изключителна цена, за вашите малчугани.

20151221_114901 (1)

Якета, които ще ги топлят, ръкавички, с които светът не е студен, чорапки, шалове и шапки, всичко това ще зарадва децата ви и ще остави незабравими спомени от коледната нощ, когато заедно с играчката, в пакета подаръци Дядо Коледа ще е вмъкнал и най-прекрасната дрешка.

И още нещо, докато вие пазарувате, малките се забавляват. В магазина винаги има усмихнати и дружелюбни продавач – консултантки, които ще ви помогнат в избора, ще ви упътят по отношение на номерацията и ще ви дадат възможност да направите най-добрата покупка. 

20151221_114844

Дамската секция също предлага богата гама от изделия. Освен ежедневно и луксозно бельо там ще намерите интересни идеи за своя тоалет – разнообразни качествени плетива, а те освен с атрактивна цена са и в крак с модните тенденции.

Великолепни топли якета, пелерини и палта, ще грабнат мигновено вашето внимание. Пробните са удобни, а в целия магазин има достатъчно огледала, които ще ви помогнат да видите как ви стои в цял ръст връхната дреха. 

20151221_115109

Мъжете също ще бъдат изненадани от палитрата на ежедневно облекло, което им предлага тяхната секция. Ризи и вратовръзки, бельо, пуловери, спортни облекла и панталони, костюми. Всичко това можете да докоснете, премерите и купите в магазина. При покупка на по-голямо количество чорапи, вие ще получите и отстъпка.

20151221_114353

 

Екипът на магазина „Фаема – мод – Капитанова“, както и собственичката Илияна Капитанова ви пожелават весели и незабравими Коледни и Новогодишни празници!

Бъдете здрави, позитивни и много успешни през следващата 2016 година!!!