В последния ден от предизборната кампания на парламентарни избори 2017 Искра Михайлова и членове на Движението за права и свободи посетиха село Побит камък. Там те се срещнаха с жените от населеното място.
24искра1
Кметът на селото Антон Мехов заяви пред гостите, че вече са осигурени обещаните материали за ремонта на улици в населеното място. Стартира и подмяната на водопроводната система в селото. Според Мехов „…нищо в Побит камък не е правено повече от 60 години, но сега благодарение на находчивостта на Община Сърница, лобито на Движението за права и свободи и лично евродепутата Искра Михайлова всичко това, което ни обещават години наред в различни предизборни кампании, се случва“.
24искра
Областният лидер на ДПС Юмер Хамза заяви, че село Побит камък е поредното малко населено място, в което има мащабни ремонтни дейности благодарение на кметовете на ДПС и съдействието на партията и нейните депутати. „През годините неведнъж доказваме, че Движението за права и свободи мисли за хората в малките села и е до тях не само по време на избори“, категоричен бе Хамза. Той заключи, че е убеден в разумното гласуване на жените от Побит камък тази неделя.
На финала на срещата и гостите, и домакините бяха категорични, че правилният избор на 26 март е ДПС – №9 в интегралната бюлетина.
Платена публикация!
Купуването и продаването на гласове е престъпление!