ФК Хебър отново зарадва своите почитатели след като отбеляза три гола във вратата на Септември(Смитли). Гостите също успяха да отбележат един почетен гол, а срещата завърши при резултат от 3:1 в полза на зелените. Мачът се игра на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик, а сред играчите отново се отличи Стефан Лачов, който вкара третият гол за Хебър. Първият е дело на Руслан Иванов, а вторият на Иван Иванов. Следващият мач от първенството е гостуване на 19-и май (събота) срещу Марек (Дупница).

Остава ни само още един домакински мач до края на сезона и той ще се състои на 26-и май (събота) официално ще стартираме честването на 100 години организиран футбол в Пазарджик.

От 18:00 ч. мъжкият представителен отбор на Хебър ще се изправи срещу Сливнишки герой (Сливница) в последния си официален домакински двубой за този сезон на Трета Югозападна лига. Двубоят ще бъде придружен от много изненади, игри и награди.

От 11:00 ч. ветераните на Хебър и Левски (София) ще изиграят двубой по повод юбилейния празник, на който освен пазарджишките легенди, ще се включат и едни от най-ярките имена на столичния клуб.

Очакваме ви на стадиона, за да може заедно да отбележим този вековен празник и подкрепим любимия Хебър