С три златни медала се завърна днес от пловдив талантливата и амбициозна гимнастичка от „Диляна Прима“ – Дара Стоянова. Днес в съседния областен град бе откриването на 5-тия международен турнир по художествена гимнастика „Тракия къп“ и Приз Мария Петрова, който ще се проведе в рамките на 15, 16, и 17 юни 2018г. в спортната зала на ПУ „Паисий Хилендарски“.

В първият ден от състезанието, възпитаничката на Маргарита Николова – Александрина Митева направи много добро представяне и остана на крачка от заветната стълбичка, като се класира на 4 място в многобоя.

Днес участие взе Адриана Данова, от СКХГ „Диляна Прима“, която направи също много успешно представяне, броени дни преди старта на Държавното първенство за А категория. Тя успя да се класира на 5 място на съчетание с въже.

Дара Стоянова, успя да грабне 3 златни медала за девойки младша възраст до 10 години А категория, за съчетание с обръч, без уред и в многобоя. В състезанието взеха участие клубове от Израел, Испания, Кипър, Великобритания, Гърция и Сърбия. както и 18 клуба от цяла България.

Следващата седмица на възпитаничките на Вили Петкова – Ади и Дара им предстои Държавно първенство в СОК Камчия, къде то ще се състезават с най – добрите деца до 10 години А категория от цяла България.

16момиче 16момичета1 16момичета216момичета3