Генка Шикерова показва снощи кулинарните си умения в кухнята. Журналистката от Нова телевизия се впусна в това предизвикателство в първия ден на тази седмица в „Черешката на тортата“.

Генка сготви на Кристиян Милатинов, Маги Джанаварова, Йоанна Кирчева и Цветелин Кънчев. Пъстрото ѝ меню включваше богата салата с аншоа, два вида разядки, атрактивно предястие и десерт на три нива с маскарпоне. Освен това тя изненада гостите си и с баница с череши, за която разказа, че е научила рецептата в родното Панагюрище.

С вкусната вечеря Генка хармонизира ведрото настроение на гостите, но премести изненадата в първата част на вечерта, защото бе поканила учителката си по народни танци и чрез нея отправи индивидуални фолклорни предизвикателства за всеки гост.

 Днес домакин ще бъде Кристиян Милатинов. Актьорът стана известен на българските зрители след участието си в сериала „Полицаите от края на града“. Той ще подготви за своите гости цветен спектакъл в кухнята. Актьорът ще направи доста разнообразно меню. В него ще има полъх от Италия. Свежа салата, авторска рецепта за гуакамоле, италианско предястие, основно ястие и ефирен десерт ще поднесе Милатинов на гостите си. Вечерта ще бъде изпълнена с приятни разговори и много спортни изненади.
В сряда ще готви Маги Джанаварова. Талантливата певица е привърженик на домашните рецепти и здравословния начин на живот. Менюто й ще започне с розов таратор, домашно приготвен хляб, салата и дресинг, богат на подправки. Маги ще сервира още два вида разядки, основно ястие и десерт от най-престижната френска кулинарна школа. Ще има много музикални изненади и индивидуални подаръци.
В четвъртък ще готви друга звезда от „Полицаите от края на града“. Йоанна Кирчева ще посрещне Генка, Кристиян, Маги и Цветелин Кънчев, за да им покаже уменията си кухнята. Менюто ще включва домашна лимонада, комбинация от домати, нахут и авокадо, сладко от люти чушки, основно ястие и летен десерт. Домакинята е подготвила много астрални изненади за гостите си.
Кулинарната седмица ще закрие политикът Цветелин Кънчев. За своята вечер той ще приготви изобилно меню, което може да задоволи всеки каприз. Музикалната изненада подготвена от политика ще остави гостите без думи.