Най-известната Kъща у нас отново ще събере плеяда от звезди, които ще видим в неподозирана светлина във VIP Brother: Женско царство. Предаването без аналог в провокацията едновременно към зрители и участници, и този път вдига високо летвата пред всеки, който иска завинаги да докаже, че е роден звезда от последно поколение, съобщи vesti.bg.

Тази година отбелязваме 10-и сезон поред в историята на VIP формата у нас и 22-ри в историята на Big Brother в България. Интригата в юбилейния сезон на риалитито ще се върти около една от най-актуалните глобални теми в момента – жената царица. Жената, която властва. Жената, която успява. Жената – такава, каквато светът не я виждал досега.

Първи прага на къщата прекрачи Папи Ханс – Константин Трендафилов. За себе си споделя, че е притеснителен, честен, добър, скромен, срамежлив, а когато се забавлява, става Папи Ханс. Смята за свой грях, че „обожава кифли“.

След него в Къщата се появи Ваня Костова. „Получавала съм много награди, но се гордея с песните, които съм предизвикала. Чувствала съм се като муза, много често в моята работа като певица. Песните, които пея, са сякаш отражение на мен самата“, споделя момичето от Тоника с очилата и хубавия глас.

Съквартирант №3 се оказа Ева. Наричана като млада „Лудата Ева“, певицата влиза във VIP Brother със заявката, че може да е и добрата майка и нетолкова добрата мащеха.

След тях по червения килим мина Нора Недкова.

Когато бях малка мечтаех да бъда известна. Знаех, че съм родена да бъда звезда, защото звезда не се става – звезда се раждаш. Знам, че съм на точното място, само съм объркала държавата, в която съм се родила.

Недкова получи и тайна задача, а именно това да е „президент“ в Къщата.

Кулинарният гений Божана Кацарова също се присъедини към съквартирантите. Тя е готвила за президенти, артисти и много богати хора. „В момента се възтановявам от най-великото приключение, което ми се беше случвало до момента бях селектирана за частен готвач на най-богатата жена в Хонг Конг и шестата най-богата жена в света. За последните 3 месеца имам навъртани 75 000 климоетра – Токио, Ибиса, Лонодн, Португалия, Франция, цялата френска Ривиера, Сардиния, Корсика“, споделя Божана.

След това представителите на силния пол в Къщата се увеличи с още един – Стефан Николов. За женското царство споделя, че живее с кралица. Не се притеснява, че го определят като Стефан на Гала. „Блокът ни е известен като „блока на Гала“ и кварталът е „квартала на Гала“. „На кафе“ е най-известният кошер в българския ефир, женското царство там ме смазва“, споделя Стефан.

Мира Добрева също е час от Съквартирантите в Женското царство. Телевизионната кариера на Мира започва в NOVA преди 20 години. Смята работата си за удоволствие, няма търпение да започне работния ѝ ден и да се впусне в него.

В Къщата влезе и Валентин Кулагин. „Да бъдеш най-добрия гримьор е равносилно на да бъдеш най-добрия адвокат, най-добрия сърдечен хирург. Бог и майка ми са ме дарили с невероятен ген, нямам нужда от почти нищо, за да поддържам визията си перфектна“, споделя Валентин.

Следващият съквартирант е актьорът Веселин Плачков.Той определя себе си като „куражлия“ – не приема някой да му казва как да обича или как да живее.

В Къщата влезе също Ванко 1. „На нивото съм на 50 Cent и The Game, само че съм роден в България. Ако бях американец, само с биографията си щях да съм мултимилионер. Без да се тупам в гърдите, мисля че основните успехи на тази музика са благодарение на мен, помогнах на много хора и създадох наистина звезди – Лошите, г-н 100 кила… Аз съм човекът, който помогна на Николета Лозанова да стане най-известната жена в държавата“, казва Ванко 1.

С бърза стъпка и неподражаем чар прага на Къщата прекрачи и моделът Розмари. „По принцип съм много мила, но понякога в мен има някакъв малък генерал, който излиза наяве неочаквано. Мога много добре да правя скандали. Моята баба ме научи. Тя ми каза: „Розмари, трябва да си нахална“, поделя красавицата.

Съквартирант №12 е Лора Караджова. Лора се гордее с песните си и обича стила, в който работи. Смята, че баща и е легенда. „Той никога не ми е помогнал в музиката и слава Богу! Благодаря му!“, споделя дъщерята на Данчо Караджов.

Ричард Величков е поредният обитател на звездната Къща. „Всички най-красиви жени ги тренирам аз. Аз съм много амбициозен човек. Някои се борят за любов, други за семейство, за мен най-важното е да съм успял. Целта ми е до една година да съм най-известния треньор в България. Следваща ми цел е да стана и най-известния в чужбина. Когато човек не е глупав, не може да се притеснява от това да е известен“, разказва Мистър София.

След тях по червения килим мина Диона. Диона смята, че е българския вариант на Еминем. „Не сте ли чували за мен. Определят ме като първата и най-добрата рап изпълнителка в България“.

Наско е певец, бивш баскетболист, студент по медицина – бъдещ лекар и най-новият обитател на Къщата. „Идеята ми за специализация е гинекологията. Като бизнес идея ми се струва много печелившо, защото женската част от публиката се разбираме – те ме харесват и аз ги харесвам, и мисля, че ще има много часове , запазени занапред“, споделя Наско.

Семейството мечта Яна и Петко Димитрови влязоха последни в дома на звездите.

Те са женени от 5 години. „Не е лесно да водиш Петко, затова сме заедно, защото ми е приятно той мен да води“, споделя танцьорката. Тя смята, че е по-организираната от двамата, защото се грижи за децата, чисти и готви и поддържа всичко в перфектен вид. Влизат в Къщата, защото искат да избягат за малко от децата.

Събитията в Къщата ще се случват според волята на жените, а съквартирантите ще изпаднат в ситуации, които надхвърлят и най-смелите им фантазии за преживяването, обещава Big Brother. Матриархатът в ефира ще разбие всички клишета и ще надхвърли всички очаквания.

ВСИЧКИ СЪКВАРТИРАНТИ ВЪВ VIP BROTHER: ЖЕНСКО ЦАРСТВО СНИМКИ