Тома Здравков и приятелката му Виктория разказаха за съвместния си живот в предаването „Тази неделя“ на БТВ. Младата дама, която измести от сърцето му Албена Михова сподели, че за нея животът с Тома е купон и приказка, защото всичко, което се случва между тях е много красиво, открито и споделено. Освен любовта си в началото те нямали почти нищо, тъй като Тома нямал ангажименти и не разполагал с пари, но въпреки това успявал да я изненада с различни дребни подаръци и отлично отношение. Спонтанна била и сватбата им, а два месеца по-късно се появява дъщеря им Алиса. Малката принцеса е кръстена на рок – групата на баща си.

„Той ме научи да казвам – извинявай.“ – разказа Виктория. „Научих се да си признавам когато не съм права“.

На Великден те ще бъдат заедно с родителите на Тома и семейството на сестра му, а към тях ще се присъедини и бащата на Виктория. Младите влюбени родители на малката Алиса разказаха и за запознанството си, в което сериозно място заема и фейсбук. Виктория изпратила покана за приятелство на Тома именно там, а след като го приел започнали да си пишат. По-късно нещата се задълбочили и се стигнало до срещата им във Варна, а заедно са точно от тогава насам.

Тома Здравков бе победител във втория сезон на музикалното шоу Мюзик Айдъл. След победата, основава групата, на която е и фронтмен. През 2015 година излиза клип към парчето на групата “ Нямам време“, което е от албума му „Герой“. През 2016 излиза новото парче на Тома „Бъдещи спомени“, а скоро след това, групата пуска и клип към него. Днес Тома е ангажиран не само с музика, но и с музикално предаване. Той пише и за сайт за музика.

За да научите повече, гледайте предаването на БТВ – ТУК