Днес е Благовещение – един от големите пролетни празници. Споредна народните вярвания на този ден болестите си отиват. Искрено се надяваме, че  ще има и  по-добри дни за всички нас и всички засегнати по целия свят от  епидемията  от коронавируса. Докато това се случи обаче,  се нуждаем да сме силни и обединени. Нуждаем се  от подкрепа и помощ.

Никой от нас не е застрахован, че няма  да се разболее на 100 процента. Точно в такива моменти на кризи  се  нуждаем  от повече  човечност, съпричастност и доброта.

МБАЛ –  Пазарджик  стартира дарителска кампания „ Заедно в битката с  COVID-19“. Лечебното заведение  търси помощ  за  набиране на средства за  закупуване на  предпазни средства , дезинфекционни  препарати, консумативи, медицински изделия и апаратура  във връзка с  лечението на пациенти с коронавирус в Пазарджик.

Областната болница приема и директни дарения на предпазни  маски, защитни облекла и други консумативи, свързани с работата на медицинския персонал.

Може да помогнете и на работещите в лечебното заведение, които вече  живеят  в Инфекциозно отделение с доставка на храна или хранителни продукти.

МБАЛ- Пазарджик е най-голямото здравно заведение в област Пазарджик, където функционира Инфекциозно отделение, в което се настаняват пациенти със симптоматика за коронавирус. МБАЛ- Пазарджик вече  лекува   болни   COVID-19 . Лечебното заведение  е на първа линия в  борбата  със заболяването.


Разчитаме на вас в този труден момент !


Нека  бъдем заедно в тази битка за живот!

 

 

 По повод  различни запитвания, за оказване на финансова помощ, Ви предоставяме сметката, на която може  да  се даряват  средства.

 “МБАЛ-ПАЗАРДЖИК“АД

ЦКБ АД КЛОН ПАЗАРДЖИК

IBAN: BG40 CECB 9790 10А2 3181 00

BIC: CECBBGSF

Основание за превод: Дарение за COVID-19

Благодарим Ви за подкрепата ! Бъдете здрави!

 

 

С уважение:

д-р Красимир Темнилов