В навечерието на светлите Коледни и Новогодишни празници, искам да поздравим нашите възпитаници Виктор Вукев и Николай Стоянов от IX д клас за поредния им успех от поредицата успехи, съобщиха от ръководството на МГ“Константин Величков“ в Пазарджик.

На XIX Национално състезание по „Природни науки и екология“ техният авторски продукт „Повече от едноклетъчни“, бе забелязан не само от Националната комисия на състезанието, но и от преподаватели в различни университети от областта на биологията, химията, физиката и ИТ.

Бинарният им продукт включващ шест видео-урока и по един тест към всеки урок, интегрира знанията и уменията им от различни области. Благодаря, колеги! Макар и непряко, вие косвено имате принос в този успех!

Благодаря на издателство „Klett-Bulgaria“ Ltd, за предоставените поощрителни награди за екипа – по един микроскоп и грамота. Изненадахте ни много! А това ни дава сили за нови успехи! Чрез „Klett-Bulgaria“Ltd авторският продукт ще стане достояние за безплатно ползване от повече ученици и учители. Благодарим Ви!

Екипът получи специални грамоти и от Националната комисия на състезанието.

Пожелавам на Вики и Ники здраве, здраве и пак здраве! И доза късмет. „Хората с цели успяват, защото знаят къде отиват.“ /Ърл Найтингейл/- заяви директорът на училището Радка Спасова.