Коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ откри официално предизборната си кампания в Пазарджик. Специален гост на мероприятието бе Мая Манолова. Водачът на листата в 13-ти МИР Настимир Ананиев представи и част от останалите кандидати за народни представители – Георги Кръстев, Тихомир Василев, Златка Цвеева и Петър Колев. „На старта сме на една изключително важна за българските граждани кампания.

На 11-ти юли планираме да се разделим с корумпираното мафиотско управление на ГЕРБ и Бойко Борисов”, започна обръщението си Мая Манолова. Тя прогнозира, че ни очаква „тежка и мръсна кампания, която ще бъде изпъстрена с черен пиар и долни компромати”.

„Офисът на „Изправи се. БГ” и всички наши активисти сме били незаконно подслушвани в продължение на повече от 1 година. Ние няма да отговорим на компроматите с компромати, а ще правим прозрачна, позитивна и насочена към бъдещето кампания, защото черния пиар и черната кампания няма да нахранят хората, нито ще им сложат хляба на масата.

Нито пък ще подкрепят малкия бизнес, камо ли ще направят здравеопазването по-достъпно и качествено. Нашите приоритети са насочени към обикновените хора. Основен приоритет и в тази кампания ще бъде повишаването на доходите. В края на следващия мандат ние гарантираме 1250 лв. МРЗ.

Внесли сме и законопроект за преизчисляване на пенсиите на базата на осигурителен доход през 2018 г. така че възрастните да водят достоен живот. Имаме планове за промени в здравеопазването и сме единствените, които в 45-тия парламент сме внесли законопроекти в тази проблемна сфера. Продължаваме с ревизията. Амбицирани сме да осветим всяко ъгълче и всяко чекмедже, да открием всяка Мата Хари и когато истината лъсне много хора ще има от какво да се срамуват, а много други ще се срещнат с прокуратурата. Хората очакват справедливост, а нея трябва да я получат от съдебната система по един законен и прозрачен начин”, заяви Манолова.

От своя страна водачът на листата на Коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ в Пазарджик Настимир Ананиев центрира вниманието на присъстващите върху останалите важни приоритети. Сред тях са: подкрепа за малките фирми за създаване на работни места в кризата, подкрепа за младите родители и справяне с демографската криза, държавно финансиране на спорта в училище, ефективна пътна безопасност за по-малко жертви по пътищата, защита на обикновените хора от бирници и монополи, съдебна реформа.

 

По-късно кандидатите за народни представители от листата на Коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ в 13-ти МИР се разходиха до кооперативния пазар, който е една от емблемите на Пазарджик. Мая Манолова, Настимир Ананиев и останалите им колеги изслушаха търпеливо проблемите на хората и поговориха с всеки спрял се при тях по отделно.

Голяма част от търговците и клиентите в съботния късен следобед изпратиха позитивната си енергия към представителите на „Изправи се! Мутри вън!“,като им пожелаха удвояване на резултат с бюлетина номер 8 и пълен успех на изборите за 46-тия парламент на България.

Листа на коалиция „ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН!“-13 МИР ПАЗАРДЖИК

1. Настимир Ананиев Ананиев
2. Иван Стойчев Димитров
3. Златка Петрова Цвеева-Aнчева
4. Евелена Василева Рабаджийска-Тодорова
5. Александра Неделчева Ненова
6. Николай Василев Илиев
7. Георги Красимиров Кръстев
8. Петър Илиев Пълев
9. Зорница Арсова Томова
10. Тихомир Валериев Василев
11. Петър Георгиев Милушев
12. Димитър Стоянов Дръндев
13. Симеон Симеонов Величков
14. Георги Илиев Цонков
15. Николай Цветанов Сираков
16. Калоян Маринов Трулев

Купуването и продаването на гласове е престъпление!