За пореден път Пазарджик ще има представител в новия сезон на „Фермата: Време за пробуждане“, той е банкер и се казва Борислав Гостев, стана ясно снощи в първия епизод на предаването.

Борислав Гостев е на 41 години от Пазарджик, но работи във финансовия сектор в София. Той е първият банкер във „Фермата“.

Роден е в семейството на учителка по физкултура и заварчик. Докато следва в УНСС, работи като барман, продавач на пица, в школа по танци и като статист във филми. Днес е част от корпоративния свят, но плаща висока цена за лукса и комфорта. Изтощен е и има нужда да смени психическата умора с физическа, а мръсния градски въздух – с полъха на оборска тор.

Въпреки че никога не е хващал трион, не е цепил дърва и не е доил кози вярва, че ще се справи със селския живот и ще изненада всички, които подценят „костюмаря“. Във „Фермата“ ще търси не само физически предизвикателства, но и промяна в личния си живот.

С колоритни и вдъхновяващи участници тази вечер по bTV започна новият, седми сезон на „Фермата: Време за пробуждане“. В стопанството влизат 10 жени и 12 мъже от цяла България, за да покажат силата и волята си, и да изпълнят най-възвишената и значима мисия в предаването до момента – да вдъхнат живот на изоставения възрожденски манастир „Свети Архангел Михаил“ в село Шума и да съградят работещо стопанство за монасите.

В събота вечер във „Фермата“ влязоха само мъжете, а кои са дамите в новия сезон на шоуто – ще видим в понеделник вечерта.