Движение на българските майки Пазарджик, с радост Ви съобщава, че стартираме подготовката на Великденски благотворителен базар, който ще се проведе на 15 и 16 април 2022г. на пл.“К.Величков“ в гр.Пазарджик.
Както знаете, заради усложнената епидемична обстановка 2020г. пропуснахме, 2021г. се пробвахме с онлайн вариант + базар за един ден със съдействието на местна бензиностанция, но тази година, въпреки всичко, напук на вируса и войната, която ни притеснява в момента, ще дадем всичко от себе и ще излезем на Тортата, защото все още има нужда от нас, а пък ние имаме нужда от вас!
Надяваме се на вашата помощ и подкрепа, за да можем да продължим дейността си, която осъществяваме вече 16 години и е толкова важна за социализацията и подкрепата към децата, лишени от родителски грижи.
Желаещите да ни подкрепят с ръчно изработени сувенири, които не е задължително да бъдат строго тематични, могат да го направят в работната група на ДБМ-Пазарджик, https://www.facebook.com/groups/dbmpz/ където обсъждаме, предлагаме идеи, вдъхновяваме се, уточняваме. Скоро ще дадем подробности къде и как може да ги изпратите.
Ще се радваме и за този базар да ни подкрепите с вашите невероятни и уникални творения. Без вас не бихме могли да постигнем такива резултати. Също така, ако някой има желание и дори час свободно време, може да дойде и да се включи в нашите редици в самите 2 дни на базара, да ни помогнете пред или зад щанда в тези два дни (15-ти и 16-ти април от 8:00 до 18:00 часа).
Традиционно събраните средства, ще бъдат насочени към програмите на ДБМ Пазарджик.
За повече информация и въпроси може да ни пишете на лични съобщения на страницата ни, на e-mail: dbm_pz@abv.bg или да се свържете с някой от нашите доброволци.
Благодарим Ви от все сърце, бъдете здрави!