Когато става въпрос за нови трактори, всеки втори земеделски производител ще сподели за своя опит с марката Case IH. И това не е случайно! Брандът е един от водещите световни производители на селскостопанска техника и една от най-предпочитаните марки от фермерите у нас. Официален вносител на тракторите за България е Titan Machinery.

Кой стои зад Case IH?

Case IH е бранд на корпорацията CNH Industrial, с контролиращ пакет на Fiat Group. Компанията има над 170-годишен опит в производството на техника и оборудване за земеделския сектор. Централното управление на CNH Industrial се намира в САЩ, като дилърите и дистрибуторите й в цял свят надхвърлят 4900, оперирайки в над 160 страни, включително и България, благодарение на Titan Machinery.

Кои са най-популярните серии?

Titan Machinery предлага различни серии нови трактори, както колесни, така и верижни модели на световния лидер. Едни от най-популярните серии у нас са няколко:

  • Steiger;
  • Quadtrac;
  • Magnum;
  • Puma;
  • Maxxum;
  • Farmall;

Всички те имат своите предимства. Хубавото на големия избор от серии и модели е възможността тракторите да паснат на всяко стопанство и ферма. Тази техника е разработена от фермери за фермери и е подходяща както за малки, така и за средни и големи селскостопански дворове.

Сериите Steiger и Quadtrac

Над 60 години двете основни серии трактори на Case IH – Steiger и Quadtrac помагат на земеделците да вършат по-добре работата си дори и в най-трудните условия на нивата. 

Сериите предлагат 6 модела от 420 до 620 к.с и са подходящи за професионалните земеделци. Моделите разполагат с PowerDrive или CVXDrive трансмисия и FPT двигател 12,9 л. Независимо от модела, който ще изберете, всички трактори са оборудвани с най-комфортната кабина с комуникационна свързаност, в комбинация с най-новите телематични приложения.

Серия Magnum

Правете земеделие по начина, по който вие искате. Свободата на избор и действия идват с тракторите от серията Case IH Magnum.  Клиентите могат да избират между трансмисии CVXDrive или PowerDrive, а като версия избора е между колесни и верижни Rowtrac модели.Те са с мощност от 340 до 400 к.с – отново серия, която е предвидена за по-големите земеделски стопанства.

Новият Magnum е оборудван с AFS Connect™. Тази нова опция дава на земеделците свободата да споделят информация, да извършват дистанционна диагностика, и да вземат решения на база данни от операциите, изпълнявани директно от трактора.

Серия Puma

Серията предлага мултифункционални трактори, проектирани с мощност, която може да се справи с всякакъв тип задачи. Това прави тези трактори и толкова предпочитани не само от българските фермери, но и от европейските земеделци. 

Тракторите Puma идват в седем модела с номинална мощност 150-240 к.с. (максимално 190-270 к.с.), с PowerDrive или CVXDrive трансмисия и 6.7 л. FPT двигател. Серията е перфектното решение за средните земеделци, които се нуждаят от мощен, маневрен и надежден трактор.

Серия Maxxum

Името Maxxum отдавна се превърна в стандарт при средния клас трактори. Общо пет модела с мощност от 116 до 145 к.с описват един от най-често срещаните трактори на полето в червен цвят. 

Вземете максимума от своя ден с новата серия трактори Maxxum или пък изберете решение от стандартната гама. Вие избирате! Тракторът може да бъде с изцяло базови характеристики за гамата – добре познатата трансмисията ActiveDrive 4 с 4-степенен Powershift 16F/16R и скорост на движение до 40 км/ч. Или пък изберете подобрените модели, които идват с нови разработки, които издигат тези трактори на едно ново ниво във всяко отношение.

Тези трактори са подходящи за средните земеделски стопани, без значение дали става въпрос за животновъдна ферма или земеделско стопанство.

Изберете Case IH и Titan Machinery

Онлайн на сайта на Titan Machinery, само на един клик разстояние, ще намерите близо 50 различни модела трактори на конкурентни цени. Заложете на машините – световни рекордьори по оран за 24 часа, признати в цял свят!

Имате въпрос? Попитайте ни още сега!

Ние от Titan Machinery вярваме, че всяко едно стопанство заслужава персонално внимание и нужда от конкретна машина, която да служи перфектно на неговите нужди. Само така едно стопанство, без значение от вида си може да достигне своя максимален потенциал. Свържете се с нас още днес, за да ви изготвим персонална оферта за вашето конкретно стопанство.