Само пещерци са ангажирани със създаването на оформлението на най-новата книга на Георги Връбчев, романът „Ерик“. Този факт бе споделен от самия него. Автор на корицата на книгата е преподавателката по изобразително изкуство в СУ“Св.Климент Охридски“ – Милена Балтаджиева, дигиталната версия на корицата е дело на Драгомир Тетереков, а окончателната дигитална версия на изображението на корицата на Димитър Ненов.

Романът „ЕРИК – сказание за силата“ съвсем скоро ще излязе от печат, той е преведен на английски, а какъв е сюжетът разказва Георги Връбчев:

„Здравейте, приятели от цял свят, с огромно удоволствие искам да съобщя, че новата ми книга “ЕРИК” ще излезе на АНГЛИЙСКИ на 12 юли 2022 г. Приключението ми с книгата „АКОРДИ“ и възможността за литературно участие в Midalidare Rock In The Wine Valley доведоха до следващата логична стъпка – още една книга, вдъхновена от музиката. С прекрасния превод на английски език от невероятния човек и страхотна приятелка Добринка Боаджиева.
Стъмва се над планинското езеро; отминаващата зима замръзва тихата северна земя. Малко момченце, облечено в козина, облъчено с меч, украсен с глава на гарван, бори се с неравен терен, кал и непоносим товар – останките на баща си – Едсгар, могъщият войн на Великия север.
Поток бяла светлина се пръска от небето към погребалната клада. Звънящ звук изпълва всичко наоколо. Сякаш милиарди метални частици се пръскат върху стоманен щит. Едсгар се сбогува с Ерик, прекрасните валкирии поемат духа на воина и той лети с тях до портите на Валхала, за да заеме полагащото му се място до Один.
Ранен, изморен и изтощен, Ерик тръгва на път за вкъщи, за да изпълни последната поръчка на баща си. Сам, но не съвсем. „