Благотворителният блиц турнир по футбол, провел се под надслов „Коледна Надежда”, донесе още 3063 лв. в касата на ФК Хебър. Проявата на стадион „Георги Бенковски“ бе част от дарителската кампания на клуба, която има за цел за събере средства за финансовото подпомагане на хебърци през месеците декември и януари.

Входът за зрители бе свободен, а всеки според желание и възможности можеше да даде своята лепта в кампанията на клуба чрез поставените за целта кутии за дарения.

Блиц турнирът изправи един срещу друг 4 отбора, съставени на смесен принцип от футболисти на ФК Хебър – първи, втори и трети отбор, както и юношеска селекция от школата на клуба. Противниците играха в състави от по 9 човека на половин терен. В другата част на игрището мачлета си спретнаха най-малките „бонбони“ от Академията на клуба, така че атракциите и емоциите за зрителите по трибуните не липсваха.

Съвсем скоро Хебър ще презентира още един канал за дарения към клуба за да може кампанията да стигне до всеки обикновен човек, без той да губи времето си.

видео: https://youtu.be/D2vi4gEo8cw?si=MSRw8P4ti3qoMxu4