Община Стрелча участва за първи път със собствен щанд на Международното туристическо изложение „Културен туризъм” 2017, което се проведе във Велико Търново, от 6 до 8 април 2017 г., в рамките на изложбеното пространство на Министерството на туризма. Това е второто участие на общината на голям туристически форум през годината.
На щанда -Таня Божкова, от Туристическия информационен център, раздаде на многобройните посетители рекламни материали, представящи широкия диапазон от туристически възможности на града, и атрактивните места за настаняване в Стрелча. Министър Стела Балтова отдели специално внимание на Стрелча и подчерта израстването на града като туристическа дестинация.
Както и на изложението в София, така и тук, Калина Додева се превъплати в Царица Роза и предизвика силен интерес към Стрелча като розопроизводителен център. Несъмнено изненада приятно и посетителите с раздадената розова вода, любезно предоставена от „Старата розоварна” – Катеко Ltd.
За първи път във Велико Търново бяха представени рекламни материали за Исторически музей – Стрелча и дипляна за града на английски език.