Целувката, която Кубрат Пулев лепна на репортерка след победата си над Богдан Дину, може да му струва скъпо. Не само заради острите реакции в социалните мрежи, а заради реалната заплаха от правни последствия. Тя дойдe от изданието „Вегас Спортс Дейли“, на което сътрудничи Джени Суши – известна още като Кралицата на голото суши. Позицията е подписана от директора Майк Диксън.

„На 23 март 2019 г., след мача между Кубрат Пулев и Богдан Дину, един от нашите сътрудници – Джени Суши – стана жертва на нежелана, неочаквана и насилствена целувка от Пулев, докато се опитваше да проведе интервю с него.

Работим денонощно с Джени Суши и мениджърския екип на Пулев за по-нататъшно разследване и предприемане на подходящи стъпки/действия след това злополучно събитие.

Държим да изясним, че „Вегас Спортс Дейли“ поставя безопасността и доброто състояние на нашите сътрудници над всякакви рейтинги, кликвания и приходи. Също така сме горди от факта, че предоставяме платформа на нашите журналисти, които споделят същата любов към спорта и качественото съдържание.

Това, което се случи на г-жа Суши, е напълно неоправдано и ние споделяме нейния шок, болка и възмущение. „Вегас Спортс Дейли“ се гордее с това, че е платформа, която защитава и оценява жените и техния принос към компанията и самата спортна индустрия. Искаме да бъдем ясни, че жените трябва да се чувстват сигурни и спокойни, за да изпълняват своите задължения – без злоупотреби и тормоз на работното място.

Г-жа Суши е ценен член на екипа и не одобряваме нарушаването на личното пространство на нашите служители по каквато и да е причина. Заставаме твърдо зад г-жа Суши, докато се опитваме да разрешим този въпрос. Ще оповестим допълнителни детайли, когато ги разкрием“.

Според Кубрат Пулев: „Може би сте видели клипа, в който целувам репортерката след победата ми в събота. Джени всъщност е моя приятелка и след интервюто бях толкова въодушевен, че я целунах. По-късно същата вечер тя се присъедини към мен и други мои приятели, с които отпразнувахме успеха. Във видеото след целувката и двамата се засмяхме и взаимно си благодарихме. Наистина няма нищо повече от това“, написа Кобрата в профила си в Instagram.