Димо Алексиев и Ралица Паскалева спечелиха четвъртия лайв на „Като две капки вода“ тази вечер. Те се превъплътиха в дует „Каризма“, а първото място ги изненада и следващият път те ще обявят кому ще дарят наградата от 2000 лв.

Дует „Каризма“ и песента „Минаваш през мен“ изправиха Димо Алексиев и Ралица Паскалева пред огромно предизвикателство, защото задачата им изискваше той да влезе в образа на Галя, а тя – в този на Миро.

Дует „Каризма“ създава съвместно текста и музиката на хитовото парче от 2005 г., а клипът към него вдъхновен от филма „Малена“.

„Това може би е най-сложната ни задача от Бутона. За капак имаме и обща хореография – танцуваме на салса. Ще дадем 200% от нас, за да се представим достойно.“ – заяви Ралица преди да излязат на сцената.

Двамата се представиха много по-добре от очакваното, като появата им предизвика много смях, тъй като Димо Алексиев стърчеше цяла глава над Ралица Паскалева.

Миро, който беше в публиката, аплодира изпълнението на Димо и Ралица и коментира представянето им. „Аз не съм се забавлявал толкова от много отдавна. Това беше една от най-добрите имитации на тази песен, която съм виждал.“

Следващата неделя ще ги чуем да изпълтняват песента на „Мистър Президент“ – „Коко Джамбо“

Тома Здравков запази челното си място във временното класиране, а следващият път той ще влезе в кожата на Хари Стайлс.